Головна Мапа сайту Контакти
RSS
26 травня 2009
Один день. Спорт

Валерій Газаєв - новий тренер "Динамо"

21:05

Годину тому Валерія Газзаєва офіційно представили як нового головного тренера київського Динамо. Напередодні він підписав трирічний контракт із чемпіоном України. Представлення відбулося одразу по закінченні матчу останнього туру чемпіонату України між "Динамо" та "Шахтарем". Більше про кадрові ротації в київському клубі - знає Сергій Поліщук.

Сергій Поліщук, журналіст:

- Динамо та Шахтар зіграли сьогодні останній матч чемпіонату України у нинішньому сезоні. Динамо перемогло 1-0. Щоправда цей матч турнірного значення не мав. Динамо чемпіон, Шахтар - срібний призер. Головною подією сьогоднішнього дня стало представлення тренера Динамо Валерія Газзаєва.

Ігор Суркіс, президент ФК "Динамо" (Київ):

- Вчора Газаєв ознайомився з інфрастркутурою клубу відвідав матч дублерів, Сьоглдні російський тренер побував на грі Динамо - Шахтар. Найбільше імпонує російському фахівцю те що російський клуб щороку грає у Лізі чемпіонів

Новий тренер не планує робити кардинальних кадрових змін. Його цілком задовольняє комплектація Динамо. До того ж Газзаєв спілкується з Юрієм Сьоміном щодо кожного гравця. Для Сьоміна матч проти Шахтаря став останнім на лаві Динамо. Головною причиною уходу Юрій Сьомін називає те що хоче повернутись до Москви де мешкає його родина. Крім цього московський Локомотив зробив йому дуже вигідну пропозицію.

Вперше у офіційному матчі під керівництвом нового тренера Динамо вийде 11-го липня … у грі проти. А вже під керівництвом нового тренера.

Сергій Поліщук, Сергій Коваль К-1.

Телепрограма