Головна Мапа сайту Контакти
RSS
10 червня 2009
Один день. Спорт

Збірна України з футболу перемогла Казахстан - 2:1

21:05

У ці хвилини добігає кінця матч відбірного циклу до Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Казахстану. Рахунок 2:1 - на користь команди Олексія Михайличенка. На стадіоні "Динамо", де відбувається поєдинок, зараз перебуває наш кореспондент Сергій Поліщук.

Сьогодні збірна України провела перший офіційний матч на стадіоні "Динамо". До цього національна збірна зіграла 10 товариських зустрічей, 6 з яких виграла, і у 4-х була зафіксована нічия. У столичних глядачів цей матч не викликав ажіотажу. Перед початком гри у касах можна було придбати квитки будь-якого номіналу. Від 50-ти до 250-ти гривень. На трибунах було чимало порожніх місць. Однак ті уболівальники, що прийшли, дуже активно себе поводили. Співали пісні та підтримували збірну.

Тренер збірної Казахстану веде щоденник в інтернеті і звітує про всі пригоди своєї команди.

Цікаво, що він напише про сьогоднішню гру?

Можемо тільки здогадуватися. Однак ідея публічності гравців і тренерів не така вже й погана. Щоденники, або Однокласники. Могли б Мілевському бодай двійок за фотки понаставити, щоб старався краще.

Як щойно стало відомо, матч вже закінчився. Рахунок 2:1 на користь збірної України. Ми перемогли Казахстан і набрали у цій грі переможних три очки.

 

Телепрограма