Головна Мапа сайту Контакти
RSS
12 червня 2009
Один день. Спорт

Франк Рібері "коштує" 65 мільйонів фунтів стерлінгів

21:06

Президент мадридського Реалу продовжує дивувати футбольну Європу. Флорентіно Перес збирається купити лідера Баварії - Франка Рібері. Мюнхенський клуб вже назвав суму, за яку він готовий розлучитися із французьким футболістом - це 65 мільйонів фунтів стерлінгів. Однак очільника Реалу не лякає ані сума, ані те, що Рібері хочуть заполучити Манчестер Юнайтед, Челсі та Барселона. Перес готовий витратити на придбання нових футболістів 500 мільйонів Євро. Він впевнений - якщо Баварія відпустить Рібері - той обов'язково потрапить до "Реалу".

Мабуть варто нагадати, що тільки вчора головною новиною був продаж манкуніанців до королівського клубу Криштіану Роналду за понад 90-то мільйонів доларів. І сьогодні німецьке видання "Спортбільд" порахувало, що б можна було купити за ці гроші. Вийшов доволі кумедний список. З чого почнемо? Ну, оскільки сума космічна, то мабуть з такого - за ці гроші можна 11 разів злітати на Місяць!

А ще можна - 4 рази ліквідувати борги Майкла Джексона. Або два з половиною мільйони разів заплатити штраф за балачки по мобільному за кермом - це в середньому по європейських цінах.

Давай ще я допоможу. Якщо не купувати Роналду, то можна 46 разів відсвяткувати весілля Тома Круза і Кеті Холмс. Можна додати ще 7 мільйонів і купити англійський клуб Ньюкасл. А головне для футбольних фанів - за ці гроші можна купити 78 з половиною мільйонів пляшок пива. І дивитися, як Криштіану і далі грає у "Манчестері".

Телепрограма