Головна Мапа сайту Контакти
RSS
7 серпня 2009
Один день. Спорт

Трансферні новини світового футболу

21:04

Ігор Суркіс не полишає надії повернути Андрія Шевченка до київського "Динамо". Найближчого понеділка форвард прибуде до табору збірної України. І президент столичного клубу планує обговорити з Шевченком можливість такого переходу. Суркіс вважає - якщо Шева дасть принципову згоду, усі інші питання владнати буде не складно. Інші трансферні новини - далі в огляді.

Чигринський

За повідомленням іспанських ЗМІ, "Барселона" знову намагається придбати у донецького "Шахтаря" Дмитра Чигринського. Каталонський клуб зацікавився українським футболістом одразу після вильоту "Шахтаря" з Ліги Чемпіонів. Однак тепер "Барса" пропонує гірникам не 22, як раніше, а 18 мільйонів євро, адже, зігравши у матчах проти "Тімішоари", за правилами, УЄФА Чигринський тепер не зможе допомогти "Барселоні" в Лізі Чемпіонів нинішнього сезону.

Іспанія

Тим часом італійський "Мілан" вже домовися з мадридським "Реалом" про перехід в "россо-рнері" Клааса-Яна Хунтелара. За голландського нападника італійці заплатили 15 мільйонів євро. Форвард вже прибув у розташування "Мілана", пройшов медобстеження і підписав з клубом 4-річний контракт. Окрім "Мілана", на форварда претендували німецький "Штутгарт" та Англійський "Тоттенгем".

Велика Британія

А от Пітер Крауч вже розпочав тренуватися у складі "Тоттенгема". Нападник збірної Англії перейшов з "Портсмута" за 10 мільйонів фунтів, підписавши з лондонським клубом 5-річний контракт. Серед інших варіантів Крауч обрав саме "Тоттенгем". Адже сподівається, що команда в Премє’р-лізі боротиметься за призові місця і зможе здобути путівки до єврокубкових турнірів. За свою кар’єру Крауч пограв вже в десяти англійських клубах.

Телепрограма