Головна Мапа сайту Контакти
RSS
27 лютого 2009
Один день. Україна

На К1 стартує програма "Екіпаж"

21:04

Останні авто-новини України та світу, поради експертів, а крім того, естетичний, практичний і екстремальний тест залізних коней - відтепер на К1. Уже цієї суботи о 22.45 на каналі стартує програма "Екіпаж".

Знімати "Екіпаж" - випробування для загартованих операторів. Нелегко приборкати норовливий екіпаж і журналістам.

Тетяна Козирєва, журналіст:

- Тут на автодромі "Чайка" гонщик Олексій Мочанов нещадно тестує чи не усі автоновинки. Часом швидкість на треку досягає двохсот кілометрів на годину.

Втім, максимальна швидкість потрібна, аби показати, на що здатна чергова залізна жертва. Держитесь крепче - айс он кейк - изюминка. Это называется "разворот контрабандиста". Когда во времена сухого закона в Америку завозили кучу алкоголя из Мексики. Заезжают, увидели полицейских, надо было розвернутся.

Олексій Мочанов, гонщик:

- Американская полиция, поскольку юрисдикция туда не распостранялась, должна была остановится и сказать:" Как нибудь в другой раз".

Знімати подібні віражі без ось такого спеціального кріплення для камери у машині майже неможливо. Олексій Мочанов каже, "Екіпаж" – суб’єктивний телевізійний продукт, який їздити не вчить, та часом ділиться корисними рекомендаціями.

Машину тестують не лише як гоночний болід. Насамперед випробування "споживацькі" - заміські дороги, середні витрати палива.

Олексій Мочанов, гонщик:

- Есть потребность даже засунуться в пробку иногда - посмотреть нормально ли работает винтиляция. Для меня любой автосалон, включая Парижский - это всего лишь выставка выключеных теливизоров, где невозможно понять ни как автомобиль едет, ни как он звучит, ни как он управляется.

Від морозів знімальну групу рятує термобілизна і гарячий чай. Аби вже мати бодай якесь уявлення про піддослідного кролика і перевірити, чи відповідають його характеристики заявленому статусу, кожен із трьох ведучих наїжджає на тестовій автівці до двохсот кілометрів по місту ще до зйомок передачі.

Тетяна Козирєва, Дмитро Поденко, К1.

Телепрограма