Головна Мапа сайту Контакти
RSS
4 березня 2009
Один день. Україна

Українські поп- та рок-гурти влаштували двобій на боулінг-рингу

22:01

4 березня в Києві відбулися "зоряні війни". П'ять поп- та рок-гуртів зійшлись у двобої на боулінг-рингу. З'ясовували, кому це вдається найкраще. І хоча організатори переконують, що хотіли об'єднати всі музичні стилі, боротьба розгорілась не на жарт. Дарина Горова і собі вибила кілька страйків.

Попса і рок перейшли від заочної війни до реальної. За мить вони зустрінуться на справжньому рингу - на боулінг-рингу.

10 музичних гуртів запаслися свистками та дудками. Вони рвуться у бій, переконані у своїй перемозі. Але спершу - жеребкування. Поки інші переодягаються та вигадують девізи, рок-гурт "Оторвальд" вже розминається. Своє гасло "Попса - це вбивство" вони ще зранку на футболках написали.

Євген Галич, вокаліст "Оторвальд":

- Очень долго гоняли шары, для того, чтобы сегодня выступить очень достойно. Мы надеялись, что сегодня будет с нами група "СМС", и мы вместе погоняем шары.

На креативні футболки швидко зреагували опоненти. Якщо попса - це вбивство, то поп-гурт "Чотири королі" назвався "Природженими убивцями".

Якщо на сусідній доріжці "Чотири королі", то ми будемо "Шість королів", - вирішили рокабілли "От вінта". У них в команді ще й двоє кавеенщиків.

Юрій Журавель, вокаліст гурту "От вінта":

- Ми запропонували гурту "Лямур" здатися в полон. Вони зразу погодилися, тому в принципі можемо не продовжувати боротьби.

А от Женя Фокін - за мир: усі вже давно виконують попсу. Тому він прийшов розважитися з друзями.

Женя Фокін, поп-виконавець:

- Да нам все равно. Мы просто собрались своей компанией пообщаться, поиграть, поучаствовать.

До надактивних гравців прибуває "швидка допомога" і забирає їх лікуватися алкоголем.

Олександр Положинський, вокаліст гурту "Тартак":

- Мені треба хоча б один страйк зробити. А як камера на мене дивиться, я не можу. Я зараз в своїй команді на останньому місці, і щоб вирівняти ситуацію, мені треба сконцентруватися.

Війна, яка мала розставити все на місця, тільки ще більше заплутала. Хто ж переміг? Другі і треті - рокери: "Тартак" і "От вінта" відповідно. Разом їх більше. Зате перші - "Чотири королі". Схоже, перемогла дружба.

Дарина Горова, Олексій Стеченко, К1.

Телепрограма