Головна Мапа сайту Контакти
RSS
10 серпня 2009
Один день. Україна

Проти мера Ужгорода порушили дві кримінальні справи за побиття дівчини

22:09

Проти мера Ужгорода Сергія Ратушняка порушили одразу дві кримінальні справи за побиття 21-річної дівчини, активістки організації "Фронт змін". Правоохоронці вже допитали 10-х осіб, серед них є й безпосередні свідки інциденту.

Нагадаємо, 6 серпня прес-служба "Фронту змін" Арсенія Яценюка розповсюдила інформацію про те, що мер Ужгорода побився з активісткою організації біля одного з корпусів місцевого вишу.

Внаслідок чого дівчина дістала струс мозку та забої, а Ратушняк - подряпини та розірвану сорочку. Наступного дня за фактом інциденту було порушено карну справу за статтею "хуліганство". А на ось такі висловлювання закарпатського мера реакції поки немає.

Сергій Ратушняк, міський голова Ужгорода:

- На ваші канали, на ваших блюдолизів, які служать жидам, ваші колеги центральних каналів, подано на всіх в суд, от в суді і зустрінемось - добре, якщо мене можна називати не людиною і нелюдом, нацистом, і можна без суду і слідства паплюжити на всю державу і робити це тисячу раз, тому що ці канали належать жидам, ви їм служите, то за якою інформацією ви прийшли? Йдіть монтуйте блювотину чергову, у суді зустрінемося.

Арсеній Яценюк, лідер організації "Фронт змін":

- Його вибрали люди не для того, щоб він кулаками махав і дітей бив. Його вибрали для того, щоб наводити порядок в місті - каналізацією займатись, водопостачанням, сміттям, працювати на тих людей, які за нього проголосували. Я в цьому вбачаю не тільки хуліганські дії, а й класичний посадовий злочин.

Телепрограма