Головна Мапа сайту Контакти
RSS
3 грудня 2008
Один день. Світ

Оззі Осборну виповнилось 60 років

21:09

Хрещений батько важкого року - британець Оззі Осборн святкує своє 60-ти річчя. Кумир рокерів різних поколінь за свою кар’єру продав понад 75-ть мільйонів записів. Два його альбоми мають статус квадро-платинових. Шалену популярність Осборну принесла не тільки музика. Неординарні витівки завжди вирізняли його з-поміж інших виконавців.

Оззі Осборн - рокер у круглих темних окулярах

Оззі Осборна ні з ким не можливо сплутати. Його візитні картки - це круглі темні окуляри і татуювання на кісточках пальців з написом ОЗЗІ. Тату він зробив ще до початку своєї музичної кар’єри, коли сидів у в’язниці за крадіжку. Ставши музикантом Оззі раз-по-раз шокує публіку - не лише творчістю, а й поведінкою на сцені. Так, на одному з концертів Осборн кусає кажана, якого йому кинув глядач. Потім Оззі зізнався, що кажан був іграшковим. Врешті-решт Осборн таки стає одним з найвидатніших рокерів 20-го століття.

Оззі Осборн - зірка телевізійного шоу

Однієї слави рокера Оззі замало. У 2002-му році він стає ще й зіркою телебачення. У США та Великій Британії виходить телевізійне реаліті-шоу за участі подружжя Осборнів та їхніх дітей. Оззі став першою знаменитістю, яка наважилась піти на це. У шоу крутий рокер не соромиться бути звичайною людиною, поважним сім’янином, а іноді просто комедіантом. Деяким фанатам такий образ кумира не припав до душі. Проте шоу таки додало Осборну нових шанувальників.

Оззі Осборн - гість Білого Дому

Подейкують, що за життям сімейки Осборнів полюбляв стежити сам Джордж Буш. Можливо, саме це спонукало президента США запросити рокера на прийом у Білий Дім і навіть виділити з-поміж інших гостей. Під час своєї промови він сказав, що в залі зібралася фантастична аудиторія - знаменитості, зірки Голівуду, та Оззі Осборн. Останній вельми зрадів такому прояву уваги. На радощах піднявся з місця та заплескав у долоні. Незважаючи на свій поважний вік, Оззі Осборн не збирається іти на пенсію. Він їздить у концертні тури і випускає альбоми. А за численні досягнення ім’я Оззі Осборна увічнили на голлівудській алеї слави у Лос-Анджелесі.

Телепрограма