Головна Мапа сайту Контакти
Рецепти щастя. Нова історія

Рецепти щастя. Нова історія

Рецепти щастя. Нова історія. Святковий стіл до Великодня

Рецепти щастя. Нова історія. Святковий стіл до Великодня

Дивіться

Субота, 11 квітня 11:00

У великодні дні традиційно снідають паскою. Сьогодні разом з Зосею поекспериментуємо з рецептом і приготуємо сирну паску без дріжджів в маленьких формочках для кексів, а верхівки прикрасимо милими великодніми прикрасами.

В обід з одним з кращих шеф-кухарів країни готуємо страву, без якої не обходиться жоден грузинський сімейний обід, а саме - лаваш!

Лаваш можна їсти з чим завгодно. Найсмачніше з твердим сиром, поки лаваш гарячий - сир розтане і просочить хліб своїм соком. Спробуйте і ви переконаєтеся в тому, що з таким хлібом ваш обід стане набагато смачнішим і ситнішим.

Вечеря очікується ситна та оригінальна. Це буде бефстроганов з яловичини. І на десерт приготуємо шоколадний брауні з вершковою сирною начинкою.

Власне, брауні - щось середнє між багатим шоколадним пирогом і сухим печивом. Ідеальний брауні має суху скоринку і вологу, тягучу начинку. Це улюблені ласощі американців і канадців. Їх можна зустріти у будь-якій кав'ярні та кондитерській, а любителі домашньої випічки обов'язково печуть їх вдома.

"Рецепти щастя" - нова історія - дивіться на К1 у суботу об 11:00 і в неділю о 08:20!