Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

7 крутих покупок із золотою карткою від "Орел і Решка. Шопінг"

7 крутих покупок із золотою карткою від "Орел і Решка. Шопінг"

18 вересня 2015 | 14:16

Скучили за крутим шопінгом та подорожами? У нас для вас відмінна новина - 19 вересня о 17:15 на К1 стартує новий, четвертий сезон програми "Орел і Решка. Шопінг"! Що Антон Лаврентьєв і Маша Івакова куплять в Узбекистані - дізнаємося у суботу, а поки що ми вирішили згадати все найцікавіше, що було придбано в попередніх сезонах.

Брюссель. Підвіска-порадниця
Коли вам важко зробити вибір, саме час покластися на провидіння. Можна просто підкинути монетку, а можна скористатися більш елегантною штучкою. Підвіска-порадниця відповість на всі ваші запитання. Втім, користь від неї не лише практична, а й естетична, адже виглядає вона дуже вишукано.

Камбоджа. Костюм небесної німфи
В індуїстській міфології небесні німфи апсара вважалися напівбогинями, які догоджали богам своїми танцями. Не дивно, що їхній одяг був таким же прекрасним, як і вони самі. Важкі золоті корони на головах дівчат мали нагадувати їм про земне тяжінні. Маша як справжня жінка не встояла перед казковим вбранням небесної танцівниці.

Лас-Вегас. Весільна сукня
Всі жінки, навіть найбільш незалежні мріють про весілля. І справа навіть не в тому, що вони хочуть заміж, а в тому, що це єдина можливість одягнути неймовірно гарну білу весільну сукню. Так як цього разу золота карта дісталася Маші, вона вирушила за ним до найрозкішнішого салону міста. І їй вдалося знайти там щось особливе - сукню у стилі Вегаса, одночасно ніжну та хуліганську, як і сама ведуча.
Подробиці найбільш  зворушливого, авантюрного та романтичного весільного шопінгу в Лас-Вегасі дивіться вже цієї суботи, о 18:10 на К1 у першому випуску проекту "Орел і Решка. Шопінг. Невидане".
Як знімалася перша постільна сцена? Як ведучі порушують правила програми? Що просив не показувати Антон? Чим займаються ведучі, коли думають, що їх не знімають?

Баку. Психоделічний килим
Килимарство - традиційне декоративно-прикладне мистецтво Азербайджану. Всі поважаючі себе музеї світу вважають справою честі мати у своїй колекції старовинний азербайджанський килим. Ремесло це постійно розвивається і зараз. Наприклад, в одному з магазинчиків Баку продають килими неймовірних форм і візерунків. У людини непідготовленої, дивлячись на подібні килими, може виникнути відчуття галюцинації, але враження вони справляють незабутнє.

Прага. Пивна ванна
Пиво - невід'ємна частина життя Чехії. Тут його мільйони видів на будь-який смак, здається, цілого життя не вистачить, щоб все скуштувати. А якщо вам раптом захочеться чогось гарячішого, ви можете скупатися у пивній ванні. Кажуть, що вона дуже добре знімає стрес. Пити пиво під час прийому ванни також не забороняється.

Остін. Пожертвування в музей Барні
У пенсіонера з Техасу Барні Сміта є дуже оригінальне хобі. Він майструє різноманітні вироби з... кришок від унітазів! Барні створює картини, інсталяції, аплікації, та чого він тільки не створює! Щоправда, продавати свої творіння Барні категорично відмовляється, тому Маші довелося обмежитися пожертвуванням у фонд музею.

Танзанія. Музичні інструменти, які уособлюють культ матері
Незважаючи на весь розвиток науки та всі досягнення цивілізації, багато мешканців Танзанії все ще сповідують культ предків і поклоняються силам природи. Як і в будь-яких подібних релігіях, велике значення тут мають предмети та символи. А в антикварних крамницях цієї країни можна відшукати справжні старовинні артефакти, що дійшли з глибини століть до наших днів і зберігають в собі частинку історії цієї країни. Антон як істинний музикант не міг залишитися байдужим до барабана і труби з таким цікавим минулим.

А докладніше про новий сезон і нові сюрпризи від "Орел і Решка. Шопінг" можна прочитати тут.

Телепрограма