Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Яскрава осінь на телеканалі К1: давно улюблені серіали і нові прем'єри

Яскрава осінь на телеканалі К1: давно улюблені серіали і нові прем'єри

22 вересня 2021 | 14:49

Восени хочеться залізти з ногами в затишне м'яке крісло з чашкою гарячого чаю, влаштуватися зручніше і дивитися цікаві та улюблені проєкти та серіали.

Розгадки злочинів, неймовірні українські стартапи, захоплюючі подорожі, - мала частина того, чим ми можемо порадувати наших глядачів. Сьогодні ми розповімо про те, що чекає вас цієї осені на каналі К1.

ПОКОЛІННЯ 90210. КУЛЬТОВИЙ СЕРІАЛ ПРО ЖИТТЯ АМЕРИКАНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ "БЕВЕРЛІ-ХІЛC, 90210"

Коли дивитися: будні о 14:30

За свою десятирічну історію серіал багато разів був номінований на престижні нагороди. А журнал "Entertinment Weekly" помістив шоу на 20-те місце в списку "100 кращих телевізійних шоу за останні 25 років".

Ажіотаж серед глядачів був настільки великим, що після його виходу виконавці головних ролей вмить стали кумирами мільйонів у всьому світі. Кілька років поспіль в Штатах виходив офіційний журнал серіалу, в якому друкувалися інтерв'ю з акторами і репортажі зі знімального майданчика. Також компанія Barbie випустила п'ять ляльок: Брендона, Бренду, Келлі, Ділана й Донну, які побили рекорди продажів у всьому світі. Крім того, мільйонними тиражами виходили наклейки, зошити, ігри, пов'язані із зображенням головних акторів серіалу.

У самому розпалі шостий сезон серіалу і на наступному тижні стартує вже сьомий.

ПРОЄКТ ПРО ПОДОРОЖІ "ІНШЕ ЖИТТЯ" З ЖАННОЮ БАДОЄВОЮ

Коли дивитися: будні о 21:00

Відома телеведуча Жанна Бадоєва знайомить телеглядачів з життям людей в різних куточках світу. В основі програми - не інформація про визначні пам'ятки і не рекомендації з проживання й дозвілля, а чесна розповідь про повсякденне життя місцевих у різних містах і країнах: про те, що всіх нас об'єднує, а в чому відчуваються значні відмінності від українських реалій.

Як насправді живуть люди в інших країнах? Розповість одна з кращих і найперших ведучих проекту "Орел і Решка".

СЕРІАЛ "ДОКТОР ХАУС"

Коли дивитися: з понеділка по п'ятницю о 22:00

"Доктор Хаус" - один з найпопулярніших серіалів у світі, який дивляться понад 82 мільйони глядачів у 66 країнах світу. Тільки за перші 5 сезонів він отримав десятки нагород, включаючи кілька "Золотих глобусів", премій "Еммі" та премію гільдії кіноакторів.

В цілому, серіал - нове слово в медичній драмі: тут розкриваються всі таємниці, тут злочинці - це хвороби та захворювання, а герой – грубий доктор, який любить суперечки, не вірить нікому, а особливо своїм пацієнтам. Доктор Хаус просто геніальний лікар, але він не відрізняється проникливістю в спілкуванні з хворими і з задоволенням уникає їх, якщо тільки є така можливість. Його улюблена фраза: "Всі брешуть". Як не дивно, саме цей підхід нерідко допомагає йому розібратися в найскладніших і неймовірних випадках.

Сам же актор Х'ю Лорі, який і зіграв знаменитого доктора, переконаний, що насправді його персонаж глибоко моральна особистість, яка живе за своїми правилами, просто він добре розбирається в людях і знає, коли йому брешуть.

ПРЕМ'ЄРА! СЕРІАЛ "ГАННІБАЛ"

Коли дивитися: вихідні о 23:00


Вже цієї суботи, 25 вересня, о 23:00 на К1 відбудеться прем'єра серіалу "Ганнібал" з Мадсом Міккельсеном в ролі найнебезпечнішого психотерапевта в світі. Цей серіал став культовим, здебільшого, завдяки самому образу Ганнібала.

«Ганнібал» - це пріквел серії романів Томаса Харріса, в якому розповідається про співпрацю профайлера ФБР Уїла Грема (Х’ю Денсі) та доктора Лектера (його зіграв Мадс Міккельсен), титулованого експерта з психології. Вони складають психологічні портрети жорстоких маніяків, але Грем не знає, що у його колеги також є секрети.

До речі, один з головних акторів серіалу - Лоренс Фішберн і його екранна дружина Джина Торрес одружені в реальному житті.

ДОВГООЧІКУВАНА ПРЕМ'ЄРА ОСЕНІ: ПРОЄКТ "МАМ, Я РОБЛЮ БІЗНЕС!"

Коли дивитися: в кінці жовтня у будні

Окуляри з кави, інклюзивна пекарня та didgital-рюкзаки. Володимир Дантес став ведучим нового проєкту, що присвячений українським стартапам, - "Мам, я роблю бізнес!".

У новому шоу ведучий мандруватиме містами України і буде знайомити глядачів з унікальним українськими стартапами, їхніми засновниками, а також історіями створення. Проєкт допоможе дізнатися, як побудувати стартап, подати ідею на Kickstarter, що таке MVP, як написати бізнес-план, а також інші підприємницькі секрети.

На глядачів чекає дуже багато несподіваних і нетипових для України успішних бізнес-проєктів: бананові ферми, будинки з конопель, сукні з пластика, що збирали на дні океану, кафе з єнотами і навіть торти, надруковані на 3D-принтері.

Телепрограма